Service echipamente Horeca Bucuresti

May 23, 2016

HORECA 2016 a atras mai mult de 15.000 de vizitatori la centrul de expozitii BIEL, Beirut


Categorie: Noutati

HORECA, locul anual de intalnire pentru industria hoteliera si de alimentatie publica, a inchis portile la 8 aprilie 2016, dupa patru zile spectaculoase la centrul de expozitii BIEL Beirut. Au fost evidentiate cele mai recente inovatii, tendinte si evolutii in sectoarele hotelier si Foodservice, evenimentul a fost un succes rasunator, reunind mai mult de 40 de experti locali si internationali in mai mult de 25 de concursuri zilnice, evenimente, workshop-uri si forumuri. Programul a bucurat mai mult de 15.000 de vizitatori locali, regionali si internationali, care au profitat de oportunitati de networking si noi perspective de afaceri.

Mai mult de 385 de expozanti din tari, inclusiv Australia, Bulgaria, Canada, Republica Ceha, Iordania, Kuweit, Liban, Nigeria, Turcia si EAU au prezentat cele mai noi echipamente de catering, ambalare si etichetare, de design interior, igiena, tehnologie, produse de patiserie si panificatie, produse alimentare, bauturi, cafea si ceai, consultanta, recrutare si educatie. Intr-adevar, show-ul a adus peste 2.000 de branduri in lumina reflectoarelor.

Editia a 23-HORECA, a fost deschis la 5 aprilie sub tema "Beirut Beats", o calatorie culinara urbana.

De-a lungul unui show de patru zile, HORECA a gazduit o serie de evenimente noi si interesante si diversi competitoriau fost recompensati pentru creativitate, talent si excelenta in industria HoReCa.

HORECA 2016 a marcat in continuare un parteneriat important cu Les Restaurante du Coeur. O parte din vanzari de bilete a mers spre caritate, precum si unii expozanti care ofera produsele lor celor care au nevoie.

Vorbind despre succesul 2016 editiei, managerul de proiect HORECA lui Randa Pharaon a spus: "Cresterea in prezenta si an expozitii dupa an si realizarea celor mai noi oferte, demonstreaza ca HORECA este un eveniment de calitate, adunand impreuna lideri in domeniu dispusi sa imparta din experienta si inovatiile proprii, in scopul de a imbogati ospitalitatea si si a creste gama de servicii HoReCa.

HORECA 2017 va avea loc intre 4 si 7 aprilie, la centrul de expozitii BIEL, Beirut.

Reparatii echipamente horeca bucuresti