Suntem echipa care va asigura Service si asistenta HORECA

Service HORECA Bucuresti

Suntem aici pentru a ne asigura ca gama de echipamente HoReCa, cu care va desfasurati activitatile din domeniu, sunt in cea mai buna stare si lucreaza in parametri.

Va stam la dispozitie cu tehnicieni calificati service, reparatii si mentenanta echipamente HoReCa, pentru intreaga gama de utilaje si aparatura specifica domeniului.

Va veti putea, astfel, desfasura activitatea fara grija ca puteti avea momente de blocaj, de stres si de pierderi financiare datorate unor defectiuni de echipamente HoReCa.

Succesul activitatii voastre inseamna succesul si satisfactia noastra.

Diagnoza & evaluare
Echipamente HORECA

Va asiguram servicii de service si mentenanata pentru o gama larga de echipamente HoReCa, de echipamente si aparatura pentru hoteluri, restaurante, firme de catering, cofetarii, patiserii, cafenele, pizzerii, macelarii, carmangerii, magazine alimentare, spalatorii etc.

Detalii +

Service si reparatii Echipamente HORECA

Service si reparatii de echipamente HoReCa trebuie facut de catre persoane specializate si bine calificate capabile sa mentina intreaga gama de aparatura la performante optime pentru un timp cat mai indelungat. Astfel costurile de mentenanta pentru echipamente Horeca vor fi minime.

Detalii +

Zone si Acoperire
Interventii HORECA

Va punem la dispozitie personal calificat pentru mentenanta si reparatii echipamente HoReCa. Zonele pe care le acoperim sunt in general in Bucuresti si zonele limitrofe, dar cand situatia o impune personalul nostru de service echipamente HoReCa poate interveni si in afara acestor zone.

Detalii +

Service si reparatii HORECA

Mar 23, 2016

Aici articol blog 2


Categorie: Blog
dsad

Cere o cotatie de service HoReCa

Scrie-ne despre problema

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi