Service echipamente Horeca Bucuresti

Va oferim in Bucuresti si zonele limitrofe o gama variata de servicii pentru domeniul HoReCa cum ar fi: constatare defectiuni, reparatii echipamente, intretinere si mentenanta utilaje, vanzare piese schimb. 

Cu o echipa bine pregatita si o experienta de calitate va oferim servicii reparatii, service si mentenanta precum si piese de calitate pentru orice echipament HoReCa: bucatarii, cantine, echipamente catering, cuptoare gastronomie si patiserie, cuptoare covrigi, masini de spalat, camere frigorifice, echipamente pizza, utilaje carmangerie, masini de preparare, echipamente brutarie, linii autoservire, utilaje rotiserie, grupuri motoare, rafturi si vitrine frigorifice precum si multe alte echipamente.

 

service-horeca-bucuresti.ro – gama de servicii:

1. Montaj si punere in functiune pentru echipamente noi

Puteti face achizitii direct de la producatorii de echipamente. Noi rezolvam problema punerii in functiune a acestora si de service si mentenanta HoReCa.

2. Reparatii in regim de urgenta

Reparatiile in regim de urgenta va tin afacerea in functiune si elimina pierderile si pastreaza clientii.

Pentru Bucuresti si Ilfov va oferim personal calificat gata sa rezolve rapid solicitari de service echipamente restaurante, depanari aparatura bucarie si reparatii echipamente HoReCa.

3. Mentenanta programata ce are ca scop anticiparea si evitarea defectiunilor la aparatura/echipamente HoReCa.

Trebuie sa tineti conta in domeniul HoReCa sunt cateva echipamente si aparate cu destinatie critica.

Echipamente de bucatarie critice: Cuptor cu convectie, Friteuza, Frigider (Dulap frigorific sau congelare)

Frigiderele si congelatoarele sunt echipamente critice si necesita atentie sporita.

Cuptoarele cu convectie reprezinta echipamente de importanta maxima datorita valorii mari investite in aceste echipamente dar si a activitatilor pentru care este utilizat.

Friteuzele sunt de asemenea foarte des afectate.

 

Ai achizitionat un echipament HoReCa second-hand si doresti sa ii faci o revizie capitala sau sa ii remediezi defectiunile? Ai un echipament pe care doresti sa il readuci in stare perfecta de functionare?

Iti stam la dispozitie pentru o gama larga de lucrari de constatare, reparatie si mentenanta echipamente HoReCa. Suna-ne si venim rapid la tine pentru a evalua sau remedia problemele semnalate.